Sējējs: Labi nospēlējām aizsardzībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Liepājā uzvarēja Latvijas valstsvienības aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas «Admiral», jo labi spēlēja aizsardzībā, uzsver rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

«Dinamo» sestdien izturēja spiedienu uz saviem vārtiem un ar 3:2 (2:0, 1:2, 0:0) uzvarēja «Admiral» komandu.

Kā pēc spēles atzīmēja Sējējs, tāpat kā iepriekšējā mačā, arī šajā akcents tika likts uz aktīvu pirmo periodu.

«Labi iesākām un iemetām vārtus. Otrajā periodā, kad bija normāls rezultāts, paši sev sarežģījām dzīvi. Beigās labi nospēlējām aizsardzībā. Izturējām līdz galam, kas ir pats galvenais,» pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Tāpat «Dinamo» galvenais treneris izcēla, ka «Dinamo» izvirzījās vadībā un noturēja pārsvaru līdz galam.

«Mazliet kaut kur bija veiksme, kaut kur labāk nospēlējām aizsardzībā. Abās Liepājā aizvadītajās spēlēs pirmie iemetām un vedām rezultātu. Tas dod nelielu komforta sajūtu, hokejisti jūtas drošāk, kad ved rezultātu, nevis atrodas iedzinējos,» skaidroja Sējējs.

Pamatlaika beigās Sējējs pusminūtes pārtraukumā saviem hokejistiem stāstījis, kā jāspēlē piecatā pret sešiem, jo pretinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

«Teicu, lai lieki neskraida pa stūriem un sargā vārtu priekšu. Skaidrs, ka spēlējot sešatā pret pieciem, pretinieki vairāk metīs uz vārtu priekšu, kur «Admiral» spēlē labāk. Iztīrījām vārtu priekšu, lai tur nebūtu hokejistu,» atcerējās Sējējs.

Tikmēr «Admiral» galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis nekautrējās atzīt, ka viņa vadītie hokejisti nogulējuši mača sākumu.

«»Dinamo» kustējās ātrāk un veidoja vairāk momentus, kas kļuva par atslēgas punktu šajā mačā. Tāpat viņi veiksmīgi aizsargājās vārtu priekšā. Arī mums bija momenti, varējām izlīdzināt rezultātu, taču zaudējām, jo slikti uzsākām spēli,» secināja Andrijevskis.

Ar 24 punktiem 29 spēlēs Rīgas klubs Rietumu konferencē ieņem pēdējo vietu starp 14 komandām, kamēr Vladivostokas vienība ar 43 punktiem tikpat mačos ir sestā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu