Video Žabēra: Dažreiz nāk gaismā Ostapenko dēmoni

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Foto: AFP/Scanpix

Onsa Žabēra ar sapratni pieņem Aļonas (Jeļenas) Ostapenko nesavaldīgo uzvedību spēļu laikā, pēc uzvaras Madrides "WTA 1000" turnīra astotdaļfināla spēlē atzina Tunisijas tenisiste.

Pasaules desmitā rakete Ostapenko astotdaļfinālā ar rezultātu 0-6, 4-6 piekāpās Žabērai, kura WTA rangā ierindojas vienu pozīciju augstāk nekā Latvijas tenisiste.

Otrajā setā pēc uzvarētas izspēles Ostapenko uzkliedza tribīnēs sēdošajai Žabēras komandai, kurai līdzās bija arī Tunisijas tenisistes vīrs Karīms Kamouns.

"Patiesība ir tāda, ka katram laukumā ir atšķirīga personība. Jeļenu visi pazīst. Viņa man ir stāstījusi, ka dažreiz viņas galvā mītošie dēmoni nāk gaismā spēļu vidū, tāpēc es viņu saprotu," portāls "sportskeeda.com" citē Žabēru.

"Varbūt viņa pateica viņiem dažus sliktus vārtus, bet es domāju, ka viņi ar to tiek galā – viņi ir pieauguši cilvēki. Tas ir ārpus manas kontroles. Svarīgi ir izcīnīt uzvaru un saglabāt motivāciju līdz beigām," piebilda Tunisijas sportiste.

Lai gan tenisistes ir pazīstamas un kopā trenējušās, Ostapenko pēc mača no Žabēras atsveicinājās ar vēsu attieksmi, izvairoties no acu kontakta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu