Rīgas «Dinamo» komanda Liepājā spēkojas ar Habarovskas «Amur»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar Liepājas ledus hallē aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, spēkojoties ar Austrumu vienību Habarovskas «Amur». Mačs sāksies plkst. 19:30, un to tiešraidē varēs redzēt kanālā «Viasat Sport Baltic».

Rīgas «Dinamo» pirmo maču pēc novembra pārtraukuma aizvadīja «Arēnā Rīga», kad ar rezultātu 2:5 cieta neveiksmi pret debitanti «Kuņluņ Red Star».

Tikmēr «Amur» hokejisti pirms došanās uz Latviju piestāja Somijā, kur ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Helsinku «Jokerit».

Savainojumu dēļ Latvijas komandai šajā spēlē nevarēs palīdzēt kanādiešu uzbrucējs Koltons Gilīss, bet ierindā atgriezīsies Tims Sestito, kas galvas traumas dēļ nespēlēja no 28.oktobra.

Rezultatīvākie Rīgas «Dinamo» komandā ar 11 punktiem ir Guntis Galviņš (4+7) un Gīliss (7+4). Tikmēr «Amur» klubā ar četriem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm izcēlies soms Tēmu Ramsteds.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» vienība ar 27 spēlēs iegūtiem 18 punktiem joprojām ieņem pēdējo, 14. pozīciju. Savukārt «Amur» ar 28 mačos izcīnīto 31 punktu ir divpadsmitā spēcīgākā komanda Austrumu konferencē.

Rīgas «Dinamo» arī nākamo dueli aizvadīs Liepājā, sestdien spēkojoties ar Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas «Admiral» komandu. Pēc tam pirmdien Normunda Sējēja padotie «Arēnā Rīga» spēlēs pret Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu