Volejbola izlase uzzinājusi pretiniekus 2018. gada PČ kvalifikācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas nacionālā volejbola komanda 2018. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas otrajā kārtā spēkiem mērosies ar Slovēniju, Beļģiju, Portugāli, Izraēlu un Gruziju.

Trešdien veiktajā grupu izlozē noskaidrojās, ka cīņas no 23. līdz 28. maijam risināsies Slovēnijā.

2018. gada pasaules volejbola čempionāts vīriešiem norisināsies Itālijā un Bulgārijā 2018. gada 10. - 30. septembrī, un tajā sacentīsies 24 pasaules labākās izlases.

Izlozes rezultātā tika noteikts, ka Latvija spēlēs C grupā, kurā kopā ar organizatoriem slovēņiem sacentīsies arī Beļģijas, Portugāles, Izraēlas un Gruzijas izlase.

Šajā kvalifikācijas posmā notiks grupu turnīrs, kurā tiks aizvadītas 5 spēles 5 dienās.

Kvalifikācijas otrajā kārtā 36 Eiropas komandas sacentīsies 6 grupās pa 6 komandām katrā, cīnoties par ceļazīmēm uz 2018. gada PČ finālu. Tajā automātiski vietu garantēs katras grupas uzvarētāji, bet otro vietu ieguvēji augustā aizvadīs vēl vienu kvalifikācijas kārtu, kurā tiks izspēlēta vēl viena vieta starp pasaules spēcīgākajām izlasēm.

Finālturnīrā sev vietu jau ir garantējusi Polija kā pašreizējā pasaules čempione, kā arī organizatori Itālija un Bulgārija.

Tikmēr Latvijas sieviešu volejbola izlase no 30. maija līdz 4. jūnijam 2018. gada pasaules čempionāta otrās kvalifikācijas kārtas spēles aizvadīs D grupā Beļģijā, savukārt pasaules čempionāta fināls 2018. gada 30. septembrī - 21. oktobrī norisināsies Japānā.

Latvijas sieviešu volejbola izlase bez mājiniecēm beļģietēm sacentīsies arī ar Itāliju, Baltkrieviju, Spāniju, Bosniju un Hercegovinu. Šajā kvalifikācijas kārtā tiks aizvadīts grupu turnīrs, kurā izlases aizvadīs 5 spēles 5 dienās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu