Rudņevs, nākot uz maiņu, palīdz «Koln» nosargāt uzvaru bundeslīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien Vācijas bundeslīgas mačā laukumā nāca uz maiņu otrajā puslaikā, palīdzot viņa pārstāvētajai «Koln» komandai nosargāt uzvaru.

«Koln» futbolisti savu skatītāju priekšā ar 2:1 (2:0) pārspēja «Ingolstadt» vienību.

Rudņevs šajā mačā laukumā nāca uz maiņu spēles 75.minūtē, nomainot japāni Jūju Osako. Tobrīd rezultāts bija 2:0, bet dueļa tālāko gaitu viņam ietekmēt neizdevās.

Abus vārtus «Koln» labā guva viens no šīs vienības līderiem Antonī Modests, tai skaitā 39.minūtē realizējot 11 metru soda sitienu. Pašās cīņas beigās «Ingolstadt» gan atjaunoja intrigu, jo 90.minūtē «pendeli» realizēja Lukass Hinteršērs.

Zīmīgi, ka «Koln» šosezon aizvadītajās septiņās spēlēs nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, kas šai komandai ļauj mīt uz papēžiem Vācijas futbola flagmanim Minhenes «Bayern».

Rudņevs savainojuma dēļ šomēnes nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Fēru salām un Ungāriju. Šī mēneša sākumā pret «Bayern» gan viņš atsvaidzināja kājas muskuļa traumu, kas gan nu ir sadziedēta.

«Bayern» tikmēr sestdien izbraukumā zaudēja punktus, jo cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Frankfurtes «Eintracht».

Minhenes klubs šī dueļa gaitā divas reizes prata izvirzīties vadībā, bet abos gadījumos «Eintracht» komanda atspēlējās. Jau desmitajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Arjens Robens, taču divas minūtes pirms lielā pārtraukuma neizšķirtu panāca ungārs Sabolčs Husti.

Minhenes klubs no jauna vadību pārņēma 62.minūtē, kad precīzs bija Jošua Kimmihs. Tomēr arī šoreiz «Eintracht» bija pretargumenti, jo 12 minūtes līdz pamatlaika beigām rezultātu uz tablo līdzsvaroja meksikānis Marko Fabians.

Savukārt piektdien divu līderu duelī Dortmundes «Borussia» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Berlīnes «Hertha».

Vācijas bundeslīgas līdere ar septiņās spēlēs iegūtiem 17 punktiem ir «Bayern», bet tikai divus punktus tai zaudē «Koln». Tikmēr 14 punkti ir «Hertha» rēķinā, kamēr pa 13 ieguvušas Dortmundes «Borussia» un «Hoffenheim».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu