«Viasat Sport Baltic» sestdien rādīs Maira Brieža cīņu ar Saimonu Valiliju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Sestdien, 15.oktobrī, kanāls Viasat Sport Baltic plkst.20:00 piedāvā latviešu boksera Maira Brieža cīņu ar Saimonu Valiliju un Tonija Beljū Pasaules boksa padomes titula aizstāvēšanu 1. smagajā svarā pret amerikāni Bī Džei Floresu. Nenokavējiet Maira Brieža cīņu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Mairis Briedis savu 21. profesionālo boksa maču aizvadīs Liverpūlē pret angļu bokseri Saimonu Valiliju. Savā iepriekšējā cīņā Mairis Rīgā ar tehnisko nokautu uzvarēja nigērieti Olanrevaju Duradolu, savā īpašumā iegūstot Pasaules boksa padomes sudraba jostu 1. smagajā svarā. Pasaules boksa padome (WBC) jau ir paziņojusi, ka nākamā cīņa latviešu bokserim, kurai jānorisinās līdz 2017.gada 1.martam, Mairim ir jāaizvada par pasaules čempiona titulu. To šajā pašā vakarā Liverpūlē aizstāvēs britu bokseris Tonijs Beljū, kurš boksēsies ar amerikāni Bī Džei Floresu. Līdz titula cīņai Mairim tikšanās boksa ringā ar Saimonu Valiliju ir plānots kā pēdējais pieturpunkts.

Sandis Kleins, Maira Brieža treneris:

«Ar Mairi šai cīņai esam aizvadījuši intensīvu sagatavošanās ciklu vairāk kā divu mēnešu garumā, kura laikā veiktajos fiziskajos testos Mairis uzrādīja vēl labākus rezultātus, nekā tie bija, gatavojoties pēdējai cīņai - pret Olanrevaju Duradolu. Tas ir labi un nozīmē, ka turpinām iet uz priekšu un kļūt labāki. No trešdienas jau esam Liverpūlē, kur turpinām trenēties, lai būtu pilnībā gatavi sestdienas cīņai pret Saimonu Valiliju. Informācijas par pretinieku nav daudz, tāpēc vēl svarīgāk bija visu sagatavošanās posmu iziet pēc labākās sirdsapziņas un bez atlaidēm, lai Mairis uz cīņu būtu labākajā formā.»

Bokss kanālā Viasat Sport Baltic, kā arī video platformā Viaplay.lv:

Sestdien, 15.oktobrī, 20:00 Mairis Briedis – Saimons Valilijs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu