Bolts: Jūtu, ka varu labot pasaules rekordu 200 metros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaules ātrākais cilvēks jamaikietis Useins Bolts vēlreiz apstiprinājis, ka viņa nodoms Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs ir labot sev piederošo pasaules rekordu 200 metru sprintā.

«Viennozīmīgi jūtu, ka finālā varu labot pasaules rekordu,» BBC citēts septiņkārtējais olimpiskais čempions. «Es to jūtu. Man jāskrien efektīvi un visa distance jāveic ideāli. Būs labāk jāizskrien līkums. Mēģināšu to izdarīt tik labi, cik iespējams.»

Boltam piederošais pasaules rekords 200 metru skrējienā ir 19,19 sekundes. Pusfinālā viņš distanci veica 19,78 sekundēs, bet neizlika visus spēkus, startējot ar rezervi.

Negaidīti 200 metru finālu nesasniedza Jamaikas sprintera sīvākais konkurents amerikānis Džastins Getlins.

«Visi ir šokā,» par Getlina neiekļūšanu finālā BBC Radio 5 teica Bolts, kurš uzskata, ka ASV sprinteris pārāk daudz spēku atstāja 100 metru sprinta skrējienā, kurā izcīnīja sudraba medaļu.

«Ja nākamgad došos uz pasaules čempionātu Londonā, piedalīšos tikai 100 metru sprintā,» sacīja Bolts.

200 metru fināls risināsies naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika. Vēl viņš kopā ar Jamaikas izlasi centīsies aizstāvēt čempionu godu 4x100 metru stafetē, kas risināsies ceturtdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu