Sedlāčeks: Mums ir ļoti laba komanda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» vārtsargs Jakubs Sedlāčeks uzskata, ka viņa pārstāvēta vienība veidojas par ļoti labu vienību, hokejists citēts kluba mājas lapā.

Svētdien Normunda Sējēja vadītā «Dinamo» komanda ar uzvaru 2:1 pār Jaroslavļas «Lokomotiv» noslēdza pārbaudes turnīru Ņižņijnovgorodā, turnīra kopvērtējumā ierindojoties trešajā vietā.

Sedlāčeks atvairīja 26 no 27 metieniem.

«Aizvadījām labu spēli. Bijām atbildīgi savā aizsardzības zonā un spēlējām ļoti pacietīgi. Beigās mums nedaudz paveicās, un guvām divus vārtus,» norādīja Čehijas vārtsargs.

«Spēles sākumā nejutos pārāk labi, jo pa vārtiem nebija metienu. Man ir svarīgi notvert pāris ripas, lai iejustos. Bet čaļi šodien ļoti palīdzēja,» viņš sacīja.

Sedlāčeks tik atzīts par Gubernatora kausa labāko vārtsargu.

«Mums ir ļoti laba komanda, ar stipru komandas garu. Lieliskas spēles aizvadīja Jānis Kalniņš un Gustavs Grigals. Esmu par viņiem priecīgs. Tā jāturpina arī regulārajā sezonā,» teica «Dinamo» vārtsargs.

Šīs nedēļas beigās «Dinamo» piedalīsies pašu organizētajā «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņā. Savukārt jauno sezonu Rīgas hokejisti sāks 23. augustā ar maču izbraukumā pret «Soči» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu