Vavrinka savainojuma dēļ nepiedalīsies olimpiskajā spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pasaules tenisa ceturtā rakete Stans Vavrinka muguras savainojuma dēļ nestartēs Riodežaneiro olimpisko spēļu turnīrā, vēsta Šveices tenisa federācija.

Iepriekšējā nedēļā Vavrinka piedalījās Toronto «Masters 1000» sērijas turnīrā, kur pusfinālā ar 6-7 (6:8), 1-6 piekāpās japānim Kei Nišikori.

«Turnīra laikā Vavrinka izjuta sāpes, un pēc atgriešanās Šveicē viņš veica medicīniskās pārbaudes. Pēc analīzēm un magnētiskās rezonanses tika konstatēts, ka viņam kādu laiku jāiztiek bez fiziskām slodzēm,» teikts Vavrinkas komandas paziņojumā.

«Esmu ļoti apbēdināts, jo nevarēšu piedalīties savās trešajās olimpiskajās spēlēs. Vēlu visiem Šveices atlētiem veiksmi un turēšu par viņiem īkšķus,» solīja Vavrinka.

2008.gada Pekinas olimpiskajās spēlēs Vavrinka piedzīvoja zaudējumu turnīra otrajā kārtā, bet četrus gadus vēlāk Londonā viņš pirmajā kārtā kapitulēja nākamajam čempionam Endijam Marejam.

LETA jau vētīja, ko olimpisko spēļu tenisa turnīrā nepiedalīsies arī Vavrinkas tautietis Rodžers Federers, kuram veselības problēmu dēļ sezona ir beigusies.

Pirms četriem gadiem Londonā par olimpisko čempionu tika kronēts Marejs, kurš finālā ar 6-2, 6-1, 6-4 uzvarēja Federeru.

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs tenisa sacensības risināsies no 6. līdz 14.augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu