Bolts: Rio es būšu ideālā formā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Seškārtējais olimpiskais čempions, vienpadsmitkārtējais pasaules čempions jamaikiešu sprinteris Useins Bolts noliedzis izskanējušo informāciju, ka Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs traumas dēļ nevarēs parādīt savu šā brīža labāko sniegumu.

1. jūlijā kājas muskuļa savainojuma dēļ Bolts nevarēja piedalīties Jamaikas čempionātā. Pēcāk izskanēja ziņas, ka viņš varētu nepiedalīties olimpiskajās spēlēs.

«Jūtos labi,» «BeIN Sports» citēts pasaules rekordists 100 un 200 metru sprintā. «Pēdējās pāris nedēļās treniņi aizritējuši vieglākā režīmā, bet esmu ļoti priecīgs atgriezties. Nācās apmeklēt dakteri, pavadīt laiku ceļā, bet tagad jūtos labāk. Varu skriet bez jebkādām problēmām. Riodežaneiro es būšu ideālā formā. Biju teicamā kondīcijā līdz savainojuma gūšanai, tā ka nepārdzīvoju.»

100 metru sprinta kvalifikācijas sacensības Rio sāksies 13. augustā, 200 metros 16. augustā, bet 4x100 metru stafetes skrējiens paredzēts 18. augustā, fināls divas dienas vēlāk.

29 gadus vecā Bolta 2009. gadā sasniegtais pasaules rekords 100 metros ir 9,58 sekundes, 200 metros viņam piederošais pasaules rekords ir 19,19 sekundes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu