Patrīsiu: Portugāle uz Parīzi dosies pēc uzvaras

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Portugāles futbola izlases vārtsargs Ruī Patrīsiu neslēpj, ka komandas nodomi Eiropas čempionātā (EČ) ir visaugstākie, proti, uzvara turnīrā, vēsta UEFA oficiālā mājas lapa.

Portugāles valstsvienība, pateicoties Krištianu Ronaldu un Nani gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 2:0 Lionā pusfinālā pārspēja EČ debitanti Velsu, Eiropas čempionāta finālā iekļūstot pēc 12 gadu pārtraukuma.

«Tas ir kas īpašs ne tikai man, bet visiem Portugāles izlases spēlētājiem, personālam un visai Portugāles tautai,» UEFA mājas lapā citēts Patrīsiu, kurš ir savas pārstāvētās izlases pirmais vārtsargs. «Tāpat šis ir īpašs brīdis visai portugāļu diasporai Francijā un visiem, kuri mūs atbalsta, lai arī kurā valstī viņi atrastos.»

Uzvara pār Velsas izlasi Portugālei kļuva par pirmo, kuru tā šajā čempionātā izcīnīja pamatlaikā.

«Tagad jādodas uz Parīzi un kārtīgi jāsagatavojas finālmačam. Braucam uz Parīzi pēc uzvaras,» sacīja 28 gadus vecais vārtsargs, kurš visās sešās spēles sargājis Portugāles komandas vārtus.

Finālā Portugāles valstsvienība sacentīsies ar Vācijas un turnīra mājinieces Francijas dueļa spēcīgāko komandu. Šis pusfināla mačs notiks ceturtdien plkst. 22 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā LTV7.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu