«Sporting» oficiāli pieprasa izziņu par Sanšeša vecumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

«Sporting» pieprasījis oficiālu izziņu no cita Lisabonas kluba «Benfica» par pussarga, valsts izlases spēlētāja Renatu Sanšeša patieso vecumu, kad nedēļas sākumā parādījās informācija, ka šim spēlētājam ir nevis 18, bet gan aptuveni 24 gadi, vēsta «Sport-Ekspress».

Aizdomas par spēlētāja patiesā vecuma slēpšanu izteica pazīstamais franču speciālists, 77 gadus vecais Gī Rū, kura karjera daudzus gadus bija saistīta ar klubu «Auxerre». Uz to reaģējis «Sporting» klubs. «Portugāles tauta un mūsu klubs izbrīnīti par pilnīgi nožēlojamu rakstu par Renatu Šanšeša vecumu, kurā bija arī pausti vairāki spriedumi, kurus vajadzētu analizēt juristiem,» teikts kluba paziņojumā.

«Mēs nevēlētos redzēt šādu spēlētāju Portugāles izlasē, tādēļ «Benfica» neatliek nekas cits, kā parādīt presei futbolista dzimšanas apliecību. Ja Sanšešam patiešām ir 18 gadi, tad tas ir jāpierāda, jo meliem nav vietas žurnālistikā.»

Sanšešs karjeru sāka «Benfica», bet pēc aizvadītās sezonas beigām noslēdza līgumu ar Minhenes «Bayern».

Eiropas čempionātā Sanšešs četrās spēles guvis vienus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu