Par ārišķīgām svinībām naktsklubā klubi soda Krievijas futbolistus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divus Krievijas izlases futbolistus par ārišķīgām svinībām pēc atgriešanās mājās no Eiropas čempionāta finālturnīra sodījuši viņu pārstāvētie klubi.

Atklātībā nokļuvis video, kurā uzbrucējs Aleksandrs Kokorins un pussargs Pāvels Mamajevs redzami atpūšoties kādā naktsklubā, kur viesmīles, Krievijas himnai skanot, iznēsā desmitiem šampanieša pudeļu.

Video komentējošie līdzjutēji atzīst, ka šādas svinības ir nepieņemamas pēc tā snieguma, ko Krievijas izlase demonstrēja Eiropas čempionātā.

Kokorina pārstāvētais Sanktpēterburgas «Zenit» un Mamajeva pārstāvētais «Krasnodar» paziņojumā pauduši, ka spēlētāji tiks sodīti un nosūtīti trenēties kopā ar klubu dublieru komandām.

Kokorins Krievijas aģentūrai TASS sacīja, ka viņš neesot pasūtījis šampanieti un kopā ar Mamajevu vienkārši bijuši klāt kādas citas personas dzimšanas dienas svinībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu