Peru pret Brazīliju gūst vārtus ar roku un iekļūst «Copa America» 1/4 finālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Brazīlijas futbola izlase svētdien ar 0:1 pēc strīdīgas epizodes zaudēja Peru ASV notiekošā «Copa America» turnīra B grupas spēlē un zaudēja izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam.

Foksboro notikušajā spēlē izšķirošos vārtus guva Rauls Ruidiass, taču tie bija gūti ar roku. Šī bija Peru pirmā uzvara pār Brazīliju kopš 1985. gada. Uzvara deva Paru pirmo vietu B grupā un spēli ceturtdaļfinālā pret Kolumbiju.

Brazīlieši mēģināja apstrīdēt vārtu guvumu, jo bumba bija atsitusies pret Ruidiasa roku, tomēr vārtu guvums 75. minūtē tika ieskaitīts.

Otrā B grupas noslēdzošajā spēlē Ekvadora ar 4:0 Īstrazerfordā sagrāva Haiti. Vārtus guva Enners Valsisina, Haime Ajovi, Kristoans Noboa un Antonio Valensija.

Pēc trim spēlēm Peru savāca septiņus punktus un Ekvadora - piecus. Brazīlija palika trešā ar četriem punktiem, bet Haiti visās spēlēs zaudēja.

Zināms, ka vēl vienu ceturtdaļfināla pāri veidos ASV un Ekvadora.

Šogad turnīrs notiek ārpus kārtas, atzīmējot tā simtgadi. Turnīrā sacenšas 16 Amerikas valstu izlases, kas sadalītas četrās grupās. Šogad turnīrs pirmo reizi risinās arī ārpus Dienvidamerikas. Ceturtdaļfinālā iekļūs pa divām labākajām no katras grupas.

Fināls risināsies 26. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu