«Penguins» hokejisti nonāk soli no Stenlija kausa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Trešo uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā naktī uz otrdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Pitsburgas «Penguins» komanda, nokļūstot viena panākuma attālumā no triumfa turnīrā.

«Penguins» hokejisti finālsērijas ceturtajā spēlē «SAP Center» Sanhosē (17 562 skatītāji klātienē) ar rezultātu 3:1 pieveica vietējo «Sharks» komandu, sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties vadībā 3-1.

Divu vārtu pārvaru spēles laikā «Penguins» komandai panāca Īens Kols un krievu zvaigzne Jevgeņijs Malkins. Rezultātu līdz minimumam trešās trešdaļas 9. minūtē samazināja Melkers Kārlsons, bet punktu spēlei 122 sekundes līdz tās beigām pielika Ēriks Fērs.

Par mača spožāko zvaigzni tika atzīts Pitsburgas komandas vārtsargs Mets Marejs, kurš atvairīja 23 pretinieku metienus.

Malkins sērijas pirmajās trijās spēlēs ar rezultativitāti nebija atzīmējies, bet šajā mačā guva svarīgus vārtus un veica rezultatīvu piespēli.

«Vienkārši turpinām darīt to, ko mēs darām. Acīmredzot mēs zinām, kāda ir spēles likme, bet mums nekas nav jāmaina,» NHL mājas lapā citēts viens no «Penguins» līderiem kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs. «Jāturpina spēlēt tādā pašā veidā, un rezultāts runās pats par sevi.»

Sērijas piektā spēle notiks naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) Pitsburgā.

Pēdējo reizi «Penguins» vienība Stenlija kausu izcīnīja 2009. gadā, kamēr «Sharks» turnīra finālā spēlē pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu