Ronaldu nonākšana Turīnā izraisa streiku un vētru sociālajos tīklos (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Laikā, kad risinās Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrs Krievijā, viens no skaļākajiem notikumiem futbolā saistās ar Portugāles superzvaigznes Krištianu Ronaldu vārdu, kurš Spānijas grandu Madrides «Real» nomainīja pret Turīnas «Juventus». Līdz ar Ronaldu pievienošanos Itālijas futbola flagmanim līdzi viņam devās ļoti liels skaits uzbrucēja līdzjutēju, proti, «Juventus» sociālo tīklu kontiem dienas laikā pievienojās vairāk nekā 1,5 miljoni līdzjutēju.

33 gadus vecā Ronaldu nokļūšana Turīnā tika uztverta ar dalītām jūtām. Streiku pieteica Itālijas autobūves kompānijas «Fiat» darbinieki. «Fiat-Chrysler Automobiles» kontrolē Anjelli ģimene, kuras īpašumā atrodas arī «Juventus» klubs.

Ronaldu iegādei Turīnas vienība atvēlēja 112 miljonus eiro, turklāt futbolista alga par vienu sezonu būs 30 miljoni eiro. Ar šādu darījumu nav mierā «Fiat» darbinieki, kuri ar arodbiedrības starpniecību izteikuši neizpratni, norādot, ka iztērētā summa par futbolista iegādi «nav pieņemama strādniekiem, kuri jau vairākus gadus šajā kompānijā lūgti ekonomiski uzupurēties.»

Streiks sāksies svētdienas vakarā, bet noslēgsies otrdien.

Tikmēr ļoti strauju sociālo tīklu sekotāju pieplūdumu piedzīvoja «Juventus» oficiālie konti. Nedaudz vairāk kā dienas laikā tiem pievienojās vairāk nekā 1,5 miljoni sekotāju.

Spānijas izdevums AS raksta, ka kluba oficiālā «Twitter» konta sekotāju skaits pieaudzis par 1,1 miljonu, sasniedzot 6,17 miljonus. «Facebook» pievienojās aptuveni 500 000 sekotāju, sasniedzot 33 miljonus. Tas ir neticami liels skaits, jo vidēji dienā «Juventus» «Facebook» lapai pievienojas aptuveni 50 000 jaunu sekotāju.

Ar «Twitter» vēsti, ka Ronaldu kļuvis par «Juventus» spēlētāju, dalījušies vairāk nekā 88 000 lietotāju, bet «patīk» pauduši teju 151 000 sekotāju.

Ronaldu ir viens no pēdējās desmitgades labākajiem futbolistiem pasaulē. Šobrīd notiekošajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā viņš izcēlās ar četriem vārtu guvumiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu