«Rīgas» hokejisti cieš zaudējumu pret «Loko»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien savā laukumā ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Jaroslavļas «Loko» vienībai.

Rīdzinieki iedzinējos nonāca sestajā minūtē, kad cīņas rezultātu atklāja Romāns Manuhovs. Turpinājumā ilgi neviena no komandām nespēja gūt vārtus, taču 56.minūtē otro ripu latviešu vārtsarga Nila Grīnfogela vārtos raidīja Daniils Jurtajkins.

Uzreiz pēc šāda pavērsiena «Rīga» ņēma pusminūtes pārtraukumu, nomainot Grīnfogelu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas cerētos augļus nedeva, mājiniekiem ciešot zaudējumu.

Abu vienību pirmajā savstarpējā mačā otrdien «Rīga» pārspēja sāncenšus ar 5:2. Šī «Rīgas» komandai bija pirmā spēle trīs nedēļu laikā, jo iepriekš liela daļa tās spēlētāju piedalījās pasaules čempionāta U-20 vecuma grupā pirmās divīzijas A grupā, kurā tika ciesti zaudējumi noslēdzošajās trijās cīņās, ierindojoties trešajā pozīcijā.

MHL cīņu turpinājumā rīdzinieki divreiz 27. un 28.decembrī uzņems arī Čerepovecas «Almaz», aizvadot savas pēdējās šī gada spēles.

12 novembra mačos Latvijas komanda izcīnīja septiņas uzvaras, bet decembra četrās cīņās gūti divi panākumi.

Tikmēr «Loko» komanda novembrī tika pie pieciem panākumiem pēc kārtas, bet kopš tā laika septiņos mačos gūtas trīs uzvaras.

Abas komandas iepriekš savā starpā tikās 24. un 25.oktobrī, kad Jaroslavļā divreiz uzvarēja mājinieki.

Ar 50 punktiem 36 mačos «Rīga» Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņem septīto vietu desmit komandu konkurencē, bet «Loko» ar 74 punktiem atrodas otrajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu