NHL publicējusi aizvadītās desmitgades simboliskās izlases

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) savā oficiālajā mājaslapā internetā publicējusi aizvadītās desmitgades simboliskās izlases.

Desmitgades (no 2000. līdz 2009.gadam) pirmajā simboliskajā izlasē iekļauti uzbrucēji Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas "Capitals"), Džeroms Iginla (Kalgari "Flames") un Džo Sakiks, kurš pārstāvēja Kolorādo "Avalanche" komandu, bet tagad jau ir beidzis spēlētāja karjeru.

Par demitgades pirmās simboliskās izlases vārtsargu kļuva leģendārais Ņūdžersijas "Devils" vārtu vīrs Martins Brodērs, kurš pēdējā laikā sasniedzis vairākus jaunus NHL rekordus - uzvarās "sausajās" spēlēs, uzvarēto spēļu skaita ziņā, kā arī aizvadīto spēļu skaita ziņā NHL regulārajā čempionātā.

Tikmēr pirmās simboliskās izlases aizsargu pāri veido zviedrs Niklass Lindstrēms no Detroitas "Red Wings" un Skots Nīdermaijers no Anaheimas kluba "Ducks".

Savukārt NHL desmitgades otrajā simboliskajā izlasē iekļuvuši "Red Wings" vārtsargs Kriss Osgūds, aizsargi Kriss Pronžērs (Filadelfijas "Flyers") un Zdena Hara (Bostonas "Bruins"), kā arī uzbrucēji Sidnijs Krosbijs (Pitsburgas "Penguins"), Iļja Kovaļčuks (Atlantas "Thrashers") un Jaromirs Jāgrs, kurš patlaban pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Omskas "Avanard".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu