Ozoliņš atgriežas tieši "velniem" nagos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BK Barons

Vēl vienu spēli atsēdējis komandas rezervē, Ņujorkas "Rangers" rindās vakar atgriezās Sandis Ozoliņš, taču "reindžeri" piedzīvoja jau otro sagrāvi divu dienu laikā. Zaudējumu ar minimālu rezultātu vakar piedzīvoja ar Kārlis Skrastiņš un "Avalanche".

Pēc sestdien piedzīvotā kauna Toronto, kur "Rangers" pēc piecu uzvaru sērijas ar 2:9 kapitulēja vietējai "Maple Leafs" komandai, svētdien liels nesmukums sanāca arī savā laukumā, kur ņujorkieši ar 1:6 zaudēja principiālajiem pretiniekiem Ņūdžersijas "Devils".

Par spīti divām pamatīgām neveiksmēm "Rangers" ar 40 punktiem saglabā trešo vietu Austrumu konferencē.

Sandis Ozoliņš bija viens no tiem septiņiem komandas spēlētājiem, kas finišēja ar neitrālu lietderības koeficientu. Nospēlējis gandrīz 20 minūtes, Ozo divreiz meta pa "velnu" vārtiem un lietoja divus spēka paņēmienus.

Vienīgos vārtus "Rangers" labā guva čehs Petrs Pruha, kad otrā perioda astotajā minūtē viņam izdevās samazināt rezultāta starpību līdz 1:2.

Uzvarētāju labā pa divām ripām iemeta čehs Patriks Eliašs un krievs Sergejs Briļins, bet pa reizei izcēlās Džeimijs Langenbrunners un Zaks Paraizs. Kanādas valstsvienības vārtsargs Martins Brodērs atvairīja 35 no 36 "Rangers" komandas metieniem.

2006. gada 17. decembris, Čikāga. Kārlis Skrastiņš (pirmais no labās)  un Brents Maklīns pa diviem ir neitralizējuši slovāku veterānu Petru Bondru.
2006. gada 17. decembris, Čikāga. Kārlis Skrastiņš (pirmais no labās) un Brents Maklīns pa diviem ir neitralizējuši slovāku veterānu Petru Bondru. Foto: BK Barons

Necik priecīgāks prāts pēc vakardienas spēles nebija arī otram NHL latviešu aizsargam Kārlim Skrastiņam, jo Kolorādo "Avalanche" pēc trīs uzvaru sērijas ar 1:2 izbraukumā zaudēja Čikāgas "Black Hawks".

Ar 34 punktiem "lavīna" Rietumu konferencē ir noslīdējusi uz desmito vietu.

Skrastiņš savas komandas rindās nospēlēja visilgāk (22 minūtes), vienreiz aizmeta garām vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vienīgos vārtus zaudētājiem guva Skrastiņa maiņas biedrs Brents Maklīns, bet uzvarētājiem pa reizei izcēlās soms Tuomo Rūtu un Adrians Okoins. Krievijas izlases vārtsargs Nikolajs Habibuļins atvairīja 28 no 29 "Avalanche" metieniem.

Vēl vakar Sentluisas "Blues" pagarinājumā ar 1:2 zaudēja Našvilas "Predators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu