Brodērs labo NHL rekordu sauso spēļu skaita ziņā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ņūdžersijas "Devils" kluba vārtsargs Martins Brodērs pagājušajā naktī labojis kārtējo Nacionālās hokeja līgas (NHL) rekordu. Šoreiz tas ir nospēlēto sauso spēļu skaita ziņā.

Mačā pret Stenlija kausa glabātājiem Pitsburgas "Penguins" Broders savus vārtus atstāja neskartus (0:4), palīdzot savai vienībai nostiprināt līderpozīcijas Austrumu konferencē. Tā leģendārajam vārtsargam bija karjeras 104. sausā spēle NHL, un līdz ar to viņš pārspēja Terija Savčuka sasniegto, kurš pasaules hokeja mekā spēlēja no 1949. līdz 1970. gadam.

Spēlē pret NHL čempionvienību Brodērs tika galā ar 35 pretinieku metieniem.

Brodēra rekordu tuvākajā laikā diez vai kādam izdosies pārspēt, jo no šobrīd spēlējošajiem vārtsargiem viņam ar 50 sausajām spēlēm seko 37 gadus vecais Kriss Osgūds no Detroitas ''Red Wings''.

Pagājušās nedēļas nogalē 37 gadus vecais vārtsargs sasniedza rekordu visvairāk aizvadīto spēļu skaita ziņā. Ieskaitot šo maču, Brodērs piedalījies 1032 NHL regulārā čempionāta spēlēs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu