Brodērs labo NHL rekordu visvairāk aizvadīto spēļu ziņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

37 gadus vecais Ņūdžersijas "Devils" kluba vārtsargs Martins Brodērs pagājušajā naktī sasniedza jaunu Nacionālās hokeja līgas (NHL) rekordu nospēlēto spēļu skaita ziņā regulārajā čempionātā.

Par absolūto rekordistu Brodērs kļuva mačā pret Otavas "Senators'' hokejistiem, kurā Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā guva virsroku ar 4:2. Tagad viņš piedalījies 1030 regulārā čempionāta mačos. Līdz šim Brodērs šo rekordu dalīja ar vārtsargu Patriku Ruā, kurš savu karjeru ir beidzis.

Tāpat Brodērs ir tuvu rekordam aizvadīto sauso spēļu skaita ziņā. Viņš šobrīd labākā godu dala ar Teriju Savčuku, kurš tāpat kā Brodērs 103 reizes savus vārtus ir nosargājis neskartus.

Aizvadītajā mačā Brodērs ar "Devils" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas un 24. NHL čempionātā, kas komandu šobrīd ierindo 1. vietā Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu