Dacjuks: Pret Latviju aizvadījām labāko spēli turnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ARTYOM KOROTAYEV / TASS

Krievijas nacionālās hokeja komandas uzbrucējs Pāvels Dacjuks uzskata, ka mačs pret Latvijas valstsvienību (4:0) līdz šim bijis viņa pārstāvētās izlases labākais pasaules čempionātā.

«Šodien (9. maijs) ir lieli svētki. Mums nebija tiesību zaudēt. Pateicoties mūsu senčiem, ir šie svētki. Šoreiz nospēlējām labāk nekā iepriekšējās divās spēlēs pasaules čempionātā. Guvām uzvaru, nospēlējām uz nulles, visi puiši ir malači,» portāls «championat.com» citē Dacjuka teikto.

37 gadus vecais Dacjuks laukumā pavadīto 13 minūšu un 36 sekunžu laikā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Lielisku spēli Krievijas komandas vārtos aizvadīja Sergejs Bobrovskis, kurš atvairīja visus 27 metienus. Viņam labus vārdus veltīja vairāki Krievijas hokejisti.

«Šis bija mačs, ko var nosaukt Bobrovska vārdā un, protams, mūsu veterānu piemiņai. Izdevās gūt vārtus, bet īpašas uzslavas pelnījis vārtsargs. Liels viņam paldies,» Krievijas mediji citē Artemiju Panarinu, kas izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Viņš tika nosaukts par spēles labāko spēlētāju Krievijas izlasē.

«Spēles sākumā ne viss ritēja pēc plāna. Kliboja uzbrukums, un nevarējām atrast savu spēli. Pēc tam sākām turēt ripu pretinieka zonā un vārti atnāca,» norādīja talantīgais Krievijas uzbrucējs.

Krievija turnīra ievadā ar 0:3 piekāpās Čehijai, bet svētdien mazpārliecinošā mačā 6:4 trešajā trešdaļā salauza Kazahstānas pretestību.

Latvijas izlase nākamo spēli aizvadīs trešdien pret Šveici.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu