"ASK/Juniors" uzvar un kāpj uz augšu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas spēlēs svētdien uzvaras izcīnīja Līvanu "RNS-D/Līvāni" komanda, kā arī Rīgas komandas "ASK/Juniors" un "LU/Barons/Rīdzene".

"RNS-D/Līvāni" savā laukumā ar 79:71 pārspēja "Jūrmalas sportu/Fēniksu". Uzvarētājiem pa 25 punktiem guva Jānis Gailītis un Didzis Bērziņš, savukārt "Jūrmalas sporta/Fēniksa" rindās 18 punkti Atim Ozolam un 13 Ansim Vormam.

Līvāni ar trīs uzvarām astoņās spēlēs tagad ir pakāpušies jau uz astoto vietu kopvērtējumā, lai gan sezonas sākumā bija ieņēmuši LBL pastarīšu lomu.

"ASK/Juniors" savā laukumā ar 92:73 pieveica "Rojas" basketbolistus. Dairis Bertāns uzvarētājiem guva 25 punktus, bet Jura Patmalnieka kontā 24 punkti. "Rojas" komandā 16 punktus guva Artūrs Strēlnieks, bet 15 Dāvja Delvera kontā.

Valda Valtera trenētais "ASK/Juniors" ar četrām uzvarām astoņās spēlēs LBL kopvērtējumā tagad ir pakāpušies uz piekto vietu.

Visbeidzot "LU/Barons/Rīdzene" šodien pārliecinoši ar 107:75 uzvarēja Jelgavas "Zemgali". Pa 20 punktiem uzvarētājiem guva Edgars Jeromanovs un Reinis Strupovičs, bet 18 punkti Uģa Bēra rēķinā.

Rezultatīvākais zaudētājiem ar 28 punktiem bija Edgars Krūmiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu