Malkingols! Četras ripas četrās spēlēs!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Jau ceturtajā spēlē pēc kārtas ar gūtiem vārtiem izcēlies Nacionālās hokeja līgas debitants, krievu hokeja zvaigzne Jevgeņijs Malkins, kas šorīt agri pēc Latvijas laika Pitsburgas "Penguins" komandai palīdzēja izcīnīt uzvaru spēlē ar Ņūdžersijas "Devils".

Pa vieniem vārtiem gūstot komandas jaunās paaudzes zvaigznēm Jevgeņijam Malkinam, Sidnijam Krosbijam un Džordanam Stālam, Pitsburgas "Penguins" šorīt savā laukumā ar 4:2 pārspēja Ņūdžersijas "Devils" ar pašu Martinu Brodēru vārtos.

Šī bija "pingvīnu" trešā uzvara pēc kārtas, un ar 10 punktiem viena no pagājušās sezonas vājākajām NHL komandām tagad ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, bet Austrumu konferencē jau ir pakāpušies uz trešo pozīciju.

Vienus vārtus uzvarētāju labā vakar guva arī zviedrs Nils Ekmans, bet "Devils" komandā pa precīzām metienam izdevās Skotam Gomesam un Sergejam Briļinam.

Sidnijs Krosbijs.
Sidnijs Krosbijs. Foto: EPA/AFI

Divdesmitgadīgais Malkins šoreiz izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Krosbijam. Malkins tagad ir kļuvis par pirmo NHL hokejistu kopš 1992. gada, kas spējis gūt vārtus katrā no četrām pirmajām debijas spēlēm.

Ontario provinces derbijā Otavas "Senators" vakar izbraukumā ar 6:2 sagrāva Toronto "Maple Leafs" 6:2, bet Kalgari "Flames" savā laukumā ar 6:1 Fīniksas "Coyotes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu