Enina jau "WTA tūres" pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Madridē, kur šobrīd norisinās sieviešu tenisa sezonas noslēguma turnīrs WTA "Sony Ericsson Championships", vakar grupu turnīrā jau otro uzvaru guva pasaules pirmā rakete beļģiete Žustīne Enina un pirmā no dalībniecēm kvalificējās pusfinālam.

Dzeltenās grupas otrajā spēlē Enina vakar pārliecinoši ar 6-2, 6-2 uzvarēja ar trešo numuru izlikto serbieti Jeļenu Jankoviču un iekļuva pusfinālā, jo savainojuma dēļ no turpmākās cīņas izstājās amerikāniete Serēna Viljamsa.

Viljamsa jaunākā (5), vakar zaudējusi pirmo setu krievietei Annai Čakvetadzei (7), traumas spiesta, nevarēja spēli turpināt. Līdz ar to Enina, kas pirmajā spēlē uzvarēja arī Čakvetadzi, jau ir garantējusi vietu finālčetriniekā, kamēr otru vakanci savā starpā acīmredzot sadalīs Jankoviča un Čakvetadze. Savainoto Viljamsu turnīra turpmākajā gaitā tagad aizstās Francijas tenisiste Mariona Bartoli.

Sarkanajā grupā ar ceturto numuru izsētā serbiete Ana Ivanoviča vakar ar 6-2, 7-6 (9:7) pārspēja slovākieti Danielu Hantuhovu (8) un ar vienu kāju jau ir pusfinālā, jo šī bija jau otrā Ivanovičas uzvara.

Viena uzvara šajā grupā ir krievietes Marijas Šarapovas kontā, turpretim Hantuhovai divi zaudējumi divās spēlēs, bet viena neveiksme pagaidām citai Krievijas tenisistei Svetlanai Kuzņecovai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu