Žalgiris turpina "Latvijas antirekordu" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pārliecinošu zaudējumu SEB Baltijas Basketbola līgas elites divīzijas spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas čempioni "ASK Rīga", kas izbraukumā ar 72:94 piekāpās Lietuvas spēcīgākajam klubam Kauņas "Žalgiris".

Latvijas čempioniem tas bija otrais zaudējums septiņās spēlēs un Ramūna Butauta komanda turnīra tabulā noslīdēja uz trešo vietu, savukārt "Žalgiris" ar četrām uzvarām četrās spēlēs ieņem ceturto vietu.

"Žalgiris" izšķirošo pārsvaru ieguva pirmā puslaika beigās, no 34:29 panākot 47:29. Otrā puslaika sākumā Kauņas klubs vēl palielināja savu pārsvaru līdz 53:31, bet mača beigās Lietuvas čempioni guva pārliecinošu uzvaru ar 94:72.

Uzvarētājiem 19 punktus guva Markuss Brauns, bet 15 punktus - Donāts Motijūns. "ASK Rīga" labā 11 punktus guva Sandis Buškevics, bet pa desmit punktiem - Ārons Bramlets un Eriks Sanderss.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu