"Liepājas lauvas" saplosa "Falco"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro uzvaru Latvijas Basketbola līgas jaunajā sezonā ir izcīnījušas "Liepājas lauvas". To pašu šodien paveica arī Gulbenes "Bumerangs/ASK" un Rīgas "Barons/Rīdzene" komandas.

25 punktus gūstot liepājniekam Marekam Jurevičam, "Liepājas lauvas" šodien ar 87:52 pārspēja "Falco/Ķeizarmežs" un pakāpās uz pirmo vietu LBL turnīra tabulā.

Liepājnieku rēķinā tagad ir divas uzvaras divās spēlēs un dalīta pirmā vieta kopvērtējumā.

17 punktus uzvarai šodien pievienoja Raivis Pusaudzis, bet 15 punkti Artūra Freimaņa kontā. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Ģirts Spēlmanis.

Gulbenes basketbolisti, kas, tāpat kā liepājnieki, pērn bija Baltijas Basketbola līgas komanda, šodien viesos ar 71:59 uzvarēja Jelgavas "Zemgali" un turnīra tabulā nostājās līdzās liepājniekiem, "Cēsu/Remarks" komandai un "Barons/Rīdzene".

Gulbenes komandas rindās šodien rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Rinalds Sirsniņš, bet 17 punkti Ulda Rudzīša rēķinā. Zaudētājiem rezultatīvākais ar 12 punktiem - Juris Vitmanis.

Otro uzvaru divās spēlēs šodien guva Rīgas "Barons" dublieri "Barons/Rīdzene", kas "Arēna Rīga" šodien ar 89:67 pārspēja Līvānu komandu "RNS-D/Līvāni".

26 punktus uzvarētāju labā guva Reinis Strupovičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu