"Dinamo" šodien sacentīsies ar "Ņeftehimik" (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Pirmo no divām paredzētajām spēlēm Tatarstānas apgabalā šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadīs Rīgas "Dinamo'' komanda, kas tiksies ar sīksto Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību. Mača sākums plkst. 18.00, un to tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas 7. kanālā.

Izbraukuma tūri rīdzinieki sāka trešdien Jekaterinburgā, kur ar rezultātu 3:5 piekāpās vietējai "Avtomobilist''. Šajā spēlē savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt vairāki komandas līderi.

Kapteinis Sandis Ozoliņš joprojām turpina atgūties pēc ribu traumas un tuvākajā laikā nespēlēs (iespējams, šogad vispār). Tāpat ierindā nebija kanādiešu leģionārs Marks Hartigans un Lauris Dārziņš. Pagaidām arī nav zināms, vai viņi varēs doties laukumā pret "Ņeftehimik".

Izteikti jūtams Ozoliņa trūkums, īpaši brīžos, kad jācīnās vairākumā. Tieši šajā elementā Rīgas "Dinamo'' šobrīd ir nopietnas problēmas, jo pēdējos divos mačos nav realizētas šīs priekšrocības, pat spēlējot piecatā pret trim.

Interesanti un fakts - cīņā ar "Avtomobilist'' Rīgas klubs divreiz pretinieku vārtsargu Ivanu Lisutinu pārspēja mazākumā. Kopumā šosezon "Dinamo'' mazākumā guvis jau deviņus vārtus, kas ir pārliecinoši labākais rādītājs visā līgā. 

Jekaterinburgā debiju KHL piedzīvoja uzreiz divi "Dinamo'' spēlētāji - 20 gadus vecais uzbrucējs Raimonds Vilkoits un aizsargs Jānis Andersons. Pēdējais zaudētā spēlē pat pamanījās nopelnīt pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bijušā Latvijas izlases konsultanta Vladimira Krikunova trenētā vienība šo sezonu sāka ļoti veiksmīgi, tomēr turpinājumā piedzīvoja kritumu un patlaban atrodas 8. pozīcijā Austrumu konferences kopvērtējumā.

Latvijas aizsargs Māris Jass "Ņeftehimik" rindās aizvadījis trīs spēles, kurās ar rezultativitāti nav izcēlies, bet nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1 un divas soda minūtes.

Viesturnejā "Dinamo'' devās 26 spēlētāju sastāvā - trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 15 uzbrucēji.

Abu komandu pirmajā mačā 2010./2011. gada čempionātā Rīgas "Dinamo'' guva virsroku ar 6:3.

2. augustā ''Dinamo'' ar ''Ņeftehimik'' ''Volvo'' sporta centra hallē tikās pārbaudes spēlē, toreiz uzvaru 5:2 svinēja Jūliusa Šuplera vadītie hokejisti.

Senākā pagātnē - pagājušajā sezonā komandas tikās divreiz, un abos mačos pārāka bija Rīgas ''Dinamo'', bet kopš tā laika vienības savās rindās piedzīvojušas lielas pārmaiņas.

Nākamo spēli, kas reizē būs pēdējā šajā izbraukumā, "Dinamo'' aizvadīs svētdien, spēkiem mērojoties ar divkārtējo KHL čempionvienību Kazaņas "Ak Bars''.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu