Lietuviešu medaļnieki saņems BMW! (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas Nacionālā olimpiskā komiteja nolēmusi, ka lietuviešu sportistiem, kas Pekinas olimpiskajās spēlēs izcīnījuši medaļas, tiks piešķirtas BMW markas automašīnas.

Sudraba medaļu ieguvēji - burātāja Gintare Volungevičūte un pieccīņnieks Edvins Krungolcs saņems automobiļus "BMW 520", bet bronzas medaļas izcīnījušie diska metējs Virgīlijs Alekna, grieķu-romiešu cīkstonis Mindaugs Mizgaitis un pieccīņnieks Andrejs Zadņeprovskis - "BMW 318".

"BMW 318" saņems arī Lietuvas Burātāju savienība, Lietuvas Grieķu-romiešu cīņas, Vieglatlētikas un Modernās pieccīņas federācija.

Kā uzskata Nacionālās olimpiskās komitejas viceprezidents, olimpiskās misijas vadītājs Aļģirds Raslans, Lietuvas izlases sniegums šajās olimpiskajās spēlēs atzīstams par labu. "Vienīgais mīnuss, ka mums nav zelta medaļu, savukārt pluss ir tas, ka vēl ne mazums mūsu sportistu, kas ieņēmuši augstas vietas Pekinā, varēs pēc četriem gadiem cīnīties Londonā," viņš sacījis.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu