LBL 16. sezonas starts - "Arēnā Rīga"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā ar spēli starp "LU/Barons/Rīdzene" un "Jūrmalas Sports/Fēnikss" komandām sākas Latvijas Basketbola līgas 16. sezona. Atklāšanas spēle notiks "Arēnā Rīga" un sāksies pulksten 20.30.

LBL regulārā čempionāta pirmajā posmā piedalīsies 12 klubi -Gulbenes "Bumerangs/ASK", "Liepājas Lauvas", "Cēsis/Remarks", "LU/Barons/Rīdzene", "ASK/Juniors", "Jūrmalas Sports/Fēnikss", LSPA/VEF, "Falco/Ķeizarmežs", "Ventspils augstskola", "Zemgale", "Roja" un "RNS-D/Līvāni".

Regulārā čempionāta otrajā posmā cīņā iesaistīsies arī valsts četri spēcīgākie klubi "BK Ventspils", "Barons/LMT", "ASK Rīga" un "Valmiera/Lāčplēša alus", kas spēlē SEB Baltijas Basketbola līgā.

Regulārā čempionāta pirmajā posmā, kas beigsies decembrī, komandas aizvadīs divu apļu turnīru. Otrajā posmā - no 2007. gada janvāra līdz martam - visas 16 komandas būs sadalītas divās divīzijās. SEB BBL spēlējošās komandas un četras labākās LBL pirmā posma komandas izveido pirmo divīziju, bet pārējās spēlēs otrajā divīzijā.

Arī LBL regulārā čempionāta otrajā posmā tiks aizvadīts divu apļu turnīrs.

Sešas labākās LBL komandas pēc regulārā čempionāta "play off" turnīrā turpinās cīņu par Latvijas čempionu titulu. Vietu LBL pusfinālā sev nodrošinās divas labākās LBL regulārā čempionāta komandas, bet pārējās četras aizvadīs ceturtdaļfināla sēriju.

Ceturtdaļfinālā cīņa notiks līdz divām uzvarām, pusfinālā - līdz trīs uzvarām, bet Latvijas čempioni tiks noskaidroti finālsērijā līdz četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu