Krievijas futbola fani aicina Hidinku palikt savā amatā (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas futbola fani izveidojuši interneta vietni, kurā aicina nacionālās valstsvienības galveno treneri Gūsu Hidinku turpināt darbu ar izlasi, neraugoties uz tās nespēju kvalificēties 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram.

Speciāli izveidotajā interneta vietnē "www.hiddinkg2012.ru" ikviens interesents tiek aicināts parakstīt petīciju, lai tādā veidā atbalstītu Hidinka palikšanu amatā.

"Mēs, Krievijas futbola izlases fani, vēlamies, lai jūs turpinātu darbu ar futbola izlasi un palīdzētu tai iekļūt 2012.gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā. Mēs ticam, ka jums tas izdosies," teikts minētajā petīcijā.

Kā ziņots, Krievijas futbola izlase Eiropas kvalifikācijas zonas "play-off" kārtā divu spēļu summā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Slovēniju, bet izbraukumā mazāk gūto vārtu dēļ Pasaules kausa izcīņas finālturnīram nekvalificējās.

2008.gada Eiropas čempionātā Hidinka vadībā Krievija aizcīnījās līdz turnīra pusfinālam, kur piekāpās nākamajai titula īpašniecei Spānijai.

Iepriekš Nīderlandes speciālists Hidinks bija izteicies, ka pēc 2010.gada Pasaules kausa finālturnīra plāno doties pensijā.

Par Krievijas valstsvienības treneri Hidinks kļuva pirms 2008.gada Eiropas futbola čempionāta atlases turnīra sākuma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu