Čempionu izrāde Bagatskim (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

To, ka ir klasi augstāka komanda un varbūt pat vēl vairāk vairāk, SEB Baltijas basketbola līgā vakar apliecināja Latvijas čempioni Rīgas ASK, kas viesos neatstāja ne mazāko izredžu Ainara Bagatska vadītajai "Valmieras" vienībai.

Kērtisam Miladžam aizvadot vēl vienu lielisku spēli ar 26 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, Ramūna Butauta vadītie "karavīri" otrdien Vidzemes olimpiskajā centrā ar 101:64 uzvarēja valmieriešus un norādīja, ka vismaz pagaidām meistarības plaisa starp abām komandām ir tikai pletusies platumā.

17 punktus uzvarai pievienoja Dveins Broils, savukārt Ārona Bramleta rēķinā 12 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Labākais no latviešu spēlētājiem ar 12 punktiem bija komandas kapteinis Sandis Valters. Piecas rezultatīvas piespēles Sandim Buškevicam.

ASK šis bija otrais panākums jaunajā sezonā, turpretim vidzemniekiem jau trešā neveiksme pēc kārtas, tomēr visi zaudējumi piedzīvoti pret Baltijas basketbola milžiem, arī pret "Lietuvos Rytas" un "Žalgiri".

Zaudētāju rindās tradicionāli rezultatīvākais bija serbs Vladimirs Stimacs, kurš sameta 17 punktus. Pa deviņiem guva Ingus Bankevics un Gatis Melderis.

Atlēkušās bumbas: ASK - 49, Valmiera -30.

Vēl vakar viesos lietuviešu "Šiaulia" sīvā cīņā pagarinājumā ar 96:90 pārspēja Igaunijas čempionus Tartu "Rock".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu