ASK un VEF rāda gatavību (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, vakar uzvaras izcīnīja abas leģendārās Latvijas komandas - pagājušā gada čempionvienība Rīgas ASK un uz slavas atgūšanas takas nule nostājusies otra galvaspilsētas komanda VEF.

Eiropas trešās spēcīgākās valstsvienības - Lietuvas galvenā trenera Ramūna Butauta vadībā - ASK trešdien 83:65 sagrāva pagājušās sezonas Polijas čempionāta bronzas medaļniekus Vroclavas "ASCO Slask".

Sandis Buškevics.
Sandis Buškevics. Foto: AFI

Amerikānis Dveins Broils uzvarētāju rindās izcēlās ar 22 punktiem, bet pa 11 pievienoja Latvijas publikas mīlulis Kērtiss Miladžs, Sandis Buškevics un arī trešais komandas amerikānis Eriks Sanderss.

Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas jaunās sezonas atklāšanas spēlē 5. oktobrī ASK Rīgas derbijā mērosies spēkiem ar "Barons/LMT" vienību.

VEF, kas pēc ilgāka pārtraukuma šogad atgriezīsies LBL pirmajā divīzijā, vakar 77:68 viesos pārspēja basketbola klubu "Valmiera". 22 punktus vefiņa labā sameta Māris Gulbis, savukārt vidzemniekiem 20 punkti Ingusa Bankevica kontā, bet serbs Vladimirs Stimacs izcēlās ar 14 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām.

VEFs jaunās sezonas pirmo spēli aizvadīs tikai 9. oktobrī, kad izbraukumā tiksies ar "Liepājas lauvām".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu