LBL startēs 3. oktobrī Rīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas jaunā sezona sāksies 3. oktobrī pulksten 17.00 "Arēnā Rīga" ar otrās divīzijas spēli starp "LU/Barons/Rīdzene" un "Zemgale" komandām.

Savukārt pirmais jaunās sezonas pirmās divīzijas mačs tiks aizvadīts 5. oktobrī turpat "Arēnā Rīga", un tajā savā starpā tiksies "Barons/LMT" un ASK klubi.

Jaunajā sezonā pirmajā divīzijā spēlēs čempionvienība "ASK Rīga", vicečempioni "Ventspils", kā arī "Barons/LMT", "Valmiera/Lāčplēša alus", "Liepājas Lauvas", "Bumerangs/Gulbene/ASK", atjaunotais "VEF Rīga" un "Ķeizarmežs". Savukārt otrajā divīzijā spēlēs "ASK/Juniors", "Ventspils Augstskola", "Roja", "Jūrmalas sports/Fēnikss", "LU/Barons/Rīdzene", "Zemgale", "Cēsis", "Saldus" un "Līvāni/RNS-D".

Pirmajā divīzijā visi klubi izspēlēs divus apļus un pēc tam tās piecas komandas, kas nespēlē eirokausos, izspēlēs vēl divus apļus. Tādējādi vadošās trīs komandas "ASK Rīga", "Ventspils" un "Barons/LMT" aizvadīs 14 spēles, bet pārējās komandas - 22 spēles.

Četras labākās komandas uzreiz sev nodrošinās vietu LBL ceturtdaļfinālā, savukārt otrais četrinieks tiksies ar otrās divīzijas četrām labākajām vienībām, kas reizē būs cīņa par iekļūšanu pirmajā divīzijā, jo 2008./2009. gada sezonā spēcīgākajā divīzijā spēlēs nākamās sezonas ceturtdaļfināla dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu