Muižnieks atskaita Buškevicu (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas basketbola izlasē šoruden vairāk nespēlēs Sandis Buškevics, kurš atstājis valstsvienību, jo galvenais treneris Kārlis Muižnieks uzskata, ka saspēles vadītājs neiederas komandas spēles stilā, trešdien ziņo laikraksts "Diena".

"Jau pārbaudes mačos Buškevics spēlēja maz. Esam izvēlējušies noteiktu spēles modeli, kurā viņam grūti parādīt labākās īpašības," laikrakstam atzina Muižnieks, kuru nemulsina fakts, ka izlase tagad palikusi tikai ar vienu izteiktu saspēles vadītāju Jāni Blūmu. "Pārbaudes mačos šajā postenī jau izmēģinājām Armandu Šķēli, rezervē ir variants ar Raimondu Vaikuli, kurš šajā ampluā ir spēlējis pie manis "Ventspils" komandā."

"Sezonas laikā biju sajutis pārliecību par saviem spēkiem. Taču cik viegli bija spēlēt klubā, tik grūti - izlasē," Buškevics ar prieku atcerējās "ASK Rīga" sastāvā aizvadīto sezonu. Paredzams, ka jau tuvākajās dienās spēlētājs ar Latvijas čempionvienību pagarinās līgumu arī uz nākamo sezonu.

Buškevics valstsvienības sastāvā aizvadījis 64 reizes, taču pagaidām vēl ne reizi nav piedalījies Eiropas čempionāta finālturnīros.

Jau ziņots, ka pirms pāris dienām izlasi atstāja arī Ivars Timermanis, kurš nolēma koncentrētos savai debijai Vācijas kluba Brēmerhāfenes "Eisbaeren" sastāvā.

Latvijas izlases sastāvā nevar spēlēt arī vairāki citi nominālie saspēles vadītāji. Roberts Štelmahers pagājušajā vasarā paziņoja par aiziešanu no valstsvienības, bet Kristapam Valteram pagājušā mēneša beigās tika izdarīta operācija, kuras dēļ viņš nevarēs spēlēt aptuveni piecus mēnešus.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu