Andrejevs: Neesmu apmierināts ar pēdējām minūtēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Neveiksmīgi aizvadīta spēles galotne liedza Latvijas futbola valstsvienībai saglabāt neizšķirtu trešdienas pārbaudes spēlē ar Krieviju. To preses konferencē uzsvēra komandas galvenais treneris Jurijs Andrejevs.

"Mēs ļoti labi saprotam, ka spēlētāju izvēles un meistarības ziņā Krievijas izlase ir pārāka par mums," norādīja Jurijs Andrejevs. "Taču es esmu ļoti neapmierināts ar to, kā mēs aizvadījām pēdējās trīs minūtes. Kļūdījāmies pat pēdējās sekundēs, kas mums maksāja neizšķirtu. Pirms tam bumba bija laukuma centrā, bet ļāvām izspēlēt līdz vārtu guvumam."

Jau ziņots, ka Latvijas valstsvienība trešdien pārbaudes spēlē piekāpās Krievijai ar 0:1, vārtus zaudējot kompensācijas laika pēdējās sekundēs.

"Mums tā bija ne tikai pārbaudes spēle. Mēs bijām plānojuši panākt labo rezultātu. Ja mēs gribam iekļūt 2008. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, mums jāņem punkti izbraukumā ar tādām komandām kā Krievija. Diemžēl joprojām Krievijai nevar iesist Māris Verpakovskis. Pirms gada viņam bija divas lieliskās iespējas pārspēt krievu vārtsargu, šoreiz - viena. Rezultātā atkal nekā."

"Mums nebija daudz laika, lai sagatavotos spēlei," uzsvēra Krievijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks, kas šajā spēlē debitēja amatā. "Es tik labi vēl nepazīstu spēlētājus, un man jātiek galā ar viņu iespējām. Pirmajā puslaikā mēs spēlējām labi un mums bija trīs vārtu gūšanas iespējas. Otrajā puslaikā turpinājām uzbrukt un uzvarējām pelnīti."

Latvijas un Krievijas futbola izlasēm šī bija ceturtā savstarpējā spēle. 2001. gadā pārbaudes spēlē Rīgā ar 3:1 uzvarēja Krievija. Pagājušajā gadā Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra laikā krievi Sanktpēterburgā uzvarēja ar 2:0, bet Rīgā komandas cīnījās neizšķirti 1:1.

2. septembrī Rīgā ar spēli pret Zviedriju Latvijas valstsvienība sāks 2008. gada Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu