"TTT Rīga" zaudē Lietuvas un Baltijas čempionēm TEO

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vicečempiones basketbolā "TTT Rīga" sestdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 51:62 (12:20, 11:12, 6:19, 22:11) izbraukumā piekāpās pagājušās sezonas Lietuvas un Baltijas čempionvienībai Viļņas TEO, vēsta Latvijas kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Latvijas komandas labā 20 punktus savā debijas spēlē guva amerikāņu uzbrucēja Lindra Litlsa, bet pa astoņiem punktiem sakrāja Kristīne Kārkliņa, Santa Dreimane un Spānijas izlases spēlētāja Sindija Lima, kurai arī šis bija debijas mačs "TTT Rīga" sastāvā.

Šajā mačā rīdziniecēm neveiksmīgas izvērtās spēles pirmās trīs ceturtdaļas, kuru laikā izdevās gūt tikai 29 punktus. Treneri pirms spēles nolēma pasaudzēt īkšķa savainojumu dziedējošo Ditu Krūmbergu, kura laukumā varētu atgriezties nākamās nedēļas spēlēs.

Viļņā "TTT Rīga" komandai nācās iztikt arī bez Lindas Pagrodes, kura Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē ar Latvijas Universitātes (LU) komandu savainoja kreisās rokas īkšķi. Viņas vietā palīgā uz Viļņu devās viena no komandas "TTT/Juniores" līderēm Arta Strupoviča, kura komandai palīdzēja arī pārbaudes turnīrā Polijā.

"Pirmās trīs ceturtdaļas nevarējām trāpīt grozā, no sākuma nekrita brīvie metieni," pastāstīja "TTT Rīga" vienības galvenais treneris Ainārs Čukste. "Ātrumu un metienu precizitāti ieguvām tikai pēdējā ceturtdaļa, tad bilde bija laba. Apmierināti neesam, gribējās vairāk, taču jāturpina strādāt un gatavoties, tad rezultāts neizpaliks."

Kā ziņoja LETA, TEO basketbolistes būs "TTT Rīga" vienības pretinieces arī šīs sezonas FIBA Eirolīgas turnīrā, kur abas komandas ielozētas A apakšgrupā kopā ar Gundara Vētras trenēto Krievijas spēcīgāko klubu Jekaterinburgas UGMK un Spānijas čempionvienību Valensijas "Ros Casares".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu