Hidinks: Spāņi mūs vienkārši nogurdināja (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pēc zaudējuma Eiropas futbola čempionāta pusfinālā Krievijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks atzina, ka spāņi ir vienkārši nogurdinājuši viņa vadīto komandu.

Pusfinālā Krievija ceturtdien pārliecinoši ar 0:3 zaudēja Spānijai, kura finālā tiksies ar Vāciju. Finālspēle 29. jūnijā norisināsies turpat Vīnē.

2008. gada 26. jūnijs, Vīne. Krievijas valstsvienības vadītājs Gūss Hidinks jau apzinās, ka tālāk par pusfinālu viņam atkal nav lemts tikt.
2008. gada 26. jūnijs, Vīne. Krievijas valstsvienības vadītājs Gūss Hidinks jau apzinās, ka tālāk par pusfinālu viņam atkal nav lemts tikt. Foto: EPA/AFI

"Ar spāņiem mēs varējām sacensties pirmajā puslaikā un nedaudz arī otrajā," teica Hidinks. "Viņu plāns bija mūs nogurdināt, pārņemot iniciatīvu laukuma vidusdaļā un liekot futbolistiem daudz skriet. Tikai stundu turējām viņiem līdzi, pēc tam bija ļoti grūti."

"Spānijai ir pieredze, un viņu futbolisti spēlē ar vienu pieskārienu bumbai. Spāņi zina - jo ilgāk pieturēs bumbu, jo ātrāk pretinieks pagurs, un tad viņi varēs gūt vārtus."

Hidinks atklāja, ka, par spīti zaudējumam, lepojas ar savu komandu. "Protams, sarūgtinājums šobrīd ir mūsu galvās, tomēr, kad emocijas norims, sapratīsim to, ka esam ļoti labi aizvadījuši šo turnīru."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu