Spāņiem viegla uzvara pār Krieviju (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Eiropas čempionāta finālturnīra D grupas pirmajā spēlē trīs punktus izcīnījusi Spānijas valstsvienība, kas ar 4:1 pārliecinoši pieveica Krievijas futbolistus.

Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr nedaudz labāk uz laukuma darbojās Spānijas izlase, kas radīja vairāk bīstamu momentu pie Igora Akinfejeva sargātajiem vārtiem. Jau pašā mača sākumā izcelties ar vārtu guvumu varēja Fernando Toress, bet vēlāk pēc lieliskas viņa piespēles Davids Vilja atklāja spēles rezultātu 20. minūtē.

Divas minūtes pēc zaudētajiem vārtiem neizšķirtu Krievijas izlasei varēja panākt Konstantīns Zirjanovs, tomēr viņa raidītā bumba no aptuveni 14 metriem trāpīja pa vārtu stabu. Neilgi pēc tam vēl vienu izdevību neizmantoja Toress, tomēr pirmā puslaika izskaņā spāņi savu panāca - pēc Andresa Injestas piespēles 44. minūtē savus otros vārtus mačā guva Vilja.

Otro puslaiku aktīvāk sāka Krievijas futbolisti, tomēr vārtus gūt Gūsa Hidinka padotajiem neizdevās līdz pat mača izskaņai. Turpretī Spānijas izlase labi izmantoja pretuzbrukumus un vienu no tiem vārtu guvumā pārvērta Vilja, panākot graujošo 3:0.

Krievijas izlase prestiža vārtus guva mača 85. minūtē, kad pēc stūra sitiena izspēles bumbu ar galvu Kasiljasa sargātajos vārtos raidīja Romāns Pavļučenko. Mača 90. minūtē izcelties varēja arī Sergejs Semaks, tomēr viņa sitienu Kasiljas tvēra, bet jau nākamajā uzbrukumā 4:1 panāca Fransesks Fabregass.

Līdz ar gūto "hat-trick" Davids Vilja arī kļuvis par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, pārspējot Vācijas izlases uzbrucēju Lukašu Podoļski, kura kontā mačā ar Poliju divi gūti vārti.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu