Strītbola čempioni - Rīgas 49. un ķekavnieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar "Hansabankas" Latvijas skolu čempionātu ielu basketbolā ir sākusies ielu basketbola sezona. Uz sacensībām Rīgā, pie Olimpiskā sporta centra svētdien ieradās rekordliels dalībnieku skaits no 113 mūsu valsts skolām.

Desmit vecuma grupās dalībnieki cīnījās gan par balvām individuālajā vērtējumā, gan skolu kopvērtējumā. Vienlaikus ar cīņām basketbola laukumos notika arī vairāki konkursi. Lielu interesi dalībniekos izraisīja "Hansabankas" veiklības laukums.

Skatītājiem vislabāk patika GARNIER karsējmeiteņu konkurss, kurā ar programmām startēja piecas komandas. Uzstāšanos vērtēja kompetenta žūrija. Dalībnieces un dalībnieki bija nopietni gatavojušies konkursam. Par labāko tika atzīta karsējmeiteņu grupa no Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas "Affect". Pirmo reizi tika rīkots arī streetball Freestyle konkurss. Konkursantu gan nebija daudz, taču ļoti cerams, ka šis atraktīvais ielu basketbola novirziens tagad iegūs lielāku popularitāti Latvijā!

Sacensību dienas izskaņā tika noskaidroti precīzākie OPEN tālmetienu konkursā. Taču galvenais bija noskaidrot "Hansabankas" kausu ieguvējus. Pamatskolu ieskaitē galveno balvu ieguva Ķekavas skola. Savukārt vidusskolu grupā vislabākā jau otro gadu pēc kārtas izrādījās Rīgas 49. vidusskola.

Speciālbalvu par kuplāko komandu skaitu no vienas pilsētas ieguva ventspilnieki, kuri bija ieradušies ar 11 komandām no četrām skolām. Otru speciālbalvu par tālāko veikto ceļu uz sacensībām saņēma Balvu pilsētas komanda. Kopumā sacensībās piedalījās 293 komandas!

"Hansabankas" Latvijas skolu čempionātu ielu basketbolā atbalstīja ģenerālsponsors "Hansabanka" un tās OPEN programma, AND1, Stimorol, Tēvijas Sargs, Garnier, SONY, ISIC, draugiem.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu