O'Nīls prasa Braientam viņa pēdējā spēlē iemest 50 punktus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šakils O'Nīls, Kobes Braienta bijušais komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Losandželosas «Lakers», lūdzis līgas veterānam karjeras pēdējā spēlē «STAPLES Center» iemest 50 punktus.

O'Nīls, kurš ir TV kanāla TNT basketbola analītiķis, pēc «Lakers» uzvaras 107:100 pār Memfisas «Grizzlies» komandu tiešraidē uzrunāja Braientu, uzdodot viņam vairākus provokatīvus jautājumus. Taisnības labad jāpiebilst, ka tas notika pus pa jokam.

37 gadus vecais Braients ar 20 gūtiem punktiem komandas 15. uzvarā šosezon bija otrs rezultatīvākais spēlētājs. Viņš šīs sezonas laikā nāca klajā ar paziņojumu par pēdējās sezonas aizvadīšanu.

Sezonas pēdējo maču «Lakers», kas jau zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā, aizvadīs 13. aprīlī savā laukumā pret Jūtas «Jazz».

O'Nīls: Kobe, tavs pēdējais mačs būs lieli svētki. Daudzi no mums tajos piedalīsies. Vai vari man apsolīt vienu lietu?

Braients: Kādu?

O'Nīls: Lai tu tajā spēlē gūtu 50 punktus. Tā ir tava pēdējā spēle, tava pēdējā spēle «STAPLES Center» arēnā. Izdari to mūsu dēļ.

Braients (smejas): Nē. Pilnīgi noteikti nē. Bet es ceru tevi tur satikt.

Šajā sezonā Braients vidēji spēlē guvis 16,9 punktus, izcīnījis 4 atlēkušās bumbas zem groziem, kā arī veicis 3,1 rezultatīvu piespēli.

O'Nīls «Lakers» komandā aizvadīja astoņas sezonas, izcīnot trīs NBA čempiontitulus. Savukārt Braients Losandželosas vienību pārstāv kopš 1996. gada. Viņa kontā ir pieci čempiontituli, un 18 reizes viņš piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu