United neizmanto iespēju (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmā spēle starp Barcelona un Mančestras United futbolistiem Nou Camp stadionā noslēgusies ar bezvārtu neizšķirtu, atliekot izšķirīgos notikumus uz atbildes maču.

Mančestras futbolisti Nou Camp stadionā pēdējo reizi bija spēlējuši 1999. gadā, kad izcīnīja Čempionu līgas kausu.

Džanluka Dzambrota mēģina panākt United pussargu Ji-Sung Parku.
Džanluka Dzambrota mēģina panākt United pussargu Ji-Sung Parku. Foto: EPA/AFI

Šī spēle Katalonjā sākās ar aukstu dušu mājiniekiem. Jau otrajā spēles minūtē pēc United izpildītā stūra sitiena bumbu ar roku savā soda laukumā skāra Gabriels Milito, un mača galvenais arbitrs nekavējoties norādīja uz 11 metru soda sitiena atzīmi. "Pendeli" izpildīt devās viens no Mančestras līderiem Krištianu Ronaldu, taču viņa raidījums lidoja pāri vārtiem...

Turpinājumā iniciatīvu pārņēma Barcelona, taču neprata to pārvērst vārtu guvumā un, tuvojoties puslaika noslēgumam, abas komandas spēlēja visai mierīgā gultnē. Izcēlās vienīgi mājinieku aizsargs Rafaels Markešs, kurš pēc pārkāpuma pret Ronaldu saņēma dzelteno kartiņu un būs spiests izlaist atbildes spēli.

Līdz ar otrā puslaika sākumu Barca sāka darboties ļoti aktīvi - lieliska iespēja radās Samuelam Eto''o, kurš nonāca ļoti labā sitiena pozīcijā, taču raidīja bumbu garām vārtiem. United vārtsargam Edvīnam van der Sāram vēl pāris reižu nācās demonstrēt savu modrību.

Tuvojoties spēles beigām, laukumā tika uzmainīts Tjerī Anrī, kurš aktīvi iesaistījās cīņā un radīja divus bīstamus momentus pie angļu vārtiem, taču abas reizes savā vietā bija Mančestras vārtsargs un mačs noslēdzās ar 0:0.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu