Rīgas «Dinamo» dodas sezonas tālākajā izbraukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» ceturtdienas priekšpusdienā dodas šīs sezonas tālākajā izbraukumā uz divām Sibīrijas pilsētām – Novosibirsku (+4 stundas) un Novokuzņecku (+5 stundas), kurā tiksies ar divām Austrumu konferences komandām – 7. novembrī ar Novosibirskas «Sibirj» un 9. novembrī ar Novokuzņeckas «Metallurg».

Pēc šā izbraukuma «Dinamo» komanda aizvadīs 8 spēļu sēriju savā laukumā «Arēnā Rīga».

Šajā izbraukumā treneri līdzi ņems 25 hokejistus.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs un Aleksandrs Jerofejevs.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Deivids Sarkanis.

«Dinamo» sastāvā savainoto spēlētāju sarakstā atrodas pieredzējušais uzbrucējs Pjotrs Ščastļivijs.

Arta Ābola vadītie hokejisti Rietumu konferences kopvērtējumā ar 26 punktiem 25 spēlēs šobrīd ieņem 13. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu