Vadību pārņem "Senators" un "Sharks" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Pagājušās nakts Nacionālās hokeja līgas izslēgšanas spēlēs uzvaras izcīnījušas Otavas "Senators" un Sanhosē "Sharks" vienības, kas ar 2:0 un 2:1 uzvarēja attiecīgi Ņūdžersijas "Devils" un Detroitas "Red Wings".

Austrumu konferences ceturtdaļfinālisti Otavas "Senators" izšķirošos divus vārtus guva trešajā periodā. Vispirms 5. minūtē no Maika Komrija un Maika Fišera piespēlēm vārtus guva Toms Prīsings. Otro ripu spēles pēdējā minūtē Džeisons Speca raidīja jau tukšos "Devils" vārtos, kad Ņūdžersija bija nomainījusi vārtsargu Martinu Brodēru ar sesto laukuma spēlētāju. Sērijā ar 2:1 vadībā ir "Senators".

Savukārt Rietumu konferences spēlē katrā periodā tik gūti vieni vārti. Vispirms, spēlējot vairākumā, pēc Mikaela Samuelsona un Daniēla Klīrija piespēlēm detroitiešus vadībā izvirzīja Niklass Lidstrēms. Otrajā trešdaļā Raiens Klovs panāca izlīdzinājumu, bet pēdēja perioda 14. minūtē Džonatans Čīčū vairākumā atnesa uzvaru "Sharks" hokejistiem. Sērijā ar 2:1 uzvar "Sharks".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu