Iespaidīga avārija pierāda NASCAR automobiļu drošības līmeni video (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespaidīgu avāriju ar grūti saskaitāmu apmesto kūleņu skaitu nedēļas nogalē piedzīvojis NASCAR braucējs Maikls Makdovels.

NASCAR braucējs Maikls Makdovels iespaidīgu avāriju piedzīvoja sestdienas kvalifikācijas braucienā pirms Teksasas ovālā paredzētajām Samsung 500 Sprint Cup sacensībām.

Braucot ar ātrumu virs 190 jūdzēm stundā (nedaudz vairāk kā 300 km/h), Makdovels zaudēja kontroli pār auto, tas ietriecās aizsargbarjerā, to deformējot, un pēc septiņiem vai astoņiem kūleņiem piezemējās ovāla iekšmalā.

No liesmojošā auto Makdovels izkāpa ar glābēju palīdzību, taču līdz ātrās medicīniskās palīdzības automašīnai aizgāja paša spēkiem.

No sacīkšu "Toyota Camry" automobiļa, kuram patiesībā nav pilnīgi nekāda sakara nedz ar sērijveida "Toyota", nedz "Camry", pāri palika vien saliekts cauruļu rāmis un virsbūves paneļi, tomēr NASCAR automobiļu drošības līmenis ir neapstrīdams.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu