Krūmberga trešo sezonu spēlēs "TTT Rīga"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas sieviešu basketbola čempionvienībā "TTT Rīga" arī trešo sezonu pēc kārtas spēlēs Latvijas valstsvienības uzbrūkošā aizsardze Dita Krūmberga, informēja vienības preses dienests.

Pagājušajā sezonā Krūmberga Latvijas Sieviešu basketbola līgā (LSBL) piedalījās 28 spēlēs, vidēji 23 minūšu laikā gūstot 13,2 punktus un izcīnot 4,2 atlēkušās bumbas.

Savukārt FIBA Eirolīgā Krūmberga desmit spēlēs vidēji guva 3,9 punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā sezonā Krūmberga pirmo reizi kļuva par LSBL čempioni, bet finālā viņa spēlējusi vēl divas reizes.

Iepriekš "TTT Rīga" bija parakstījusi līgumus ar piecām Latvijas basketbolistēm - Kristīni Kārkliņu, Andu Eibeli, Ievu Veinbergu, Līgu Šurkusu un Karlīnu Nīmani.

Tāpat komandā būs arī piecas ārzemnieces - Lietuvas izlases spēlētāja Daina Staugaitiene, aizsardzības pozīcijas spēlētāja Šavonte Zelū no ASV, amerikāņu centra spēlētājas Džasinta Monro un Kvanitra Holingsvorta, kā arī Lielbritānijas izlases spēka uzbrucēja Kimberlija Batlere.

Šajā nedēļas nogalē "TTT Rīga" Olimpiskajā sporta centrā (OSC) rīkos starptautisku turnīru ar Latvijas, Lietuvas un Zviedrijas komandu līdzdalību.

Pirmajā spēlē piektdien plkst.15.30 "TTT Rīga" tiksies ar Zviedrijas komandu "Lulea Basket", otrajā spēlē sestdien plkst.14.30 spēkosies ar Lietuvas klubu Klaipēdas "Lemminkainen", bet svētdien plkst.15.30 tiksies ar vēl vienu Zviedrijas klubu Norčēpingas "Dolphins".

Jau ziņots, ka "TTT Rīga" pretinieces nākamās sezonas FIBA Eirolīgas turnīrā būs latviešu basketbolistu Guntas Baško pārstāvētais Polijas klubs Krakovas "Wisla Can-Pack" un Aijas Brumermanes jaunais klubs "USO Mondeville" no Francijas.

"TTT Rīga" A apakšgrupā cīnīsies arī ar Slovākijas čempionēm "Košice", Itālijas čempionvienību "Taranto" un ungāru vicečempionēm "Pecs 2010".

Pavisam FIBA Eirolīgā sacentīsies 24 klubi, kas sadalīti četrās apakšgrupās.

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas četras labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, kur cīņa ritēs līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu