Girgensons un «Sabres» bezspēcīgi pret Pitsburgas «Penguins» (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā komanda Bufalo «Sabres» sestdien ar 0:5 kapitulēja Pitsburgas «Penguins» vienībai Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, liecina rīkotāju informācija. Pamatīgu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta sestdiena mačā piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda.

Girgensons laukumā pavadīja 15 minūtes un piecas sekundes, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem, izdarīja divus spēka paņēmienus un divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu (-1).

«Penguins» labā divus vārtus guva Kriss Kunics, kurš atdeva arī vienu rezultatīvu piespēli, Jevgēņijs Malkins izcēlās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlem, savukārt Sidnijs Krosbijs atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

«Sabres» ar pieciem iegūtiem punktiem 12 mačos ieņem 15.vietu starp 16 komandām Rietumu konferences kopvērtējumā, bet «Penguins» ar 15 punktiem 10 spēlēs ierindojas trešajā pozīcijā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu