Stenlija kauss: "pīles" tuvojas ceturtdaļfinālam (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikai viena uzvara no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfinālā šķir Anaheimas "Ducks" komandu, kas šorīt agri pēc Latvijas laika vēlreiz pārspēja Minesotas "Wild" un sērijā līdz četrām uzvarām tagad ir vadībā jau ar 3-0. Uzvaras svētdien svinēja arī "Canucks", "Senators" un "Red Wings" vienība.

"Ducks" hokejisti vakar ar minimālu rezultātu 2:1 pārspēja "Wild" komandu, un jau nākamajā spēlē, kas notiks otrdien, var nodrošināt vietu Stenlija kausa ceturtdaļfinālā.

Vārtus uzvarētāju labā guva Endijs Makdonalds un Robs Nīdermaijers, savukārt zaudētājiem vienīgo reizi izcēlās soms Peteri Numelins. "Ducks" komandas vārtos stabils bija krievs Iļja Brizgalovs, kurš atvairīja 19 pretinieku metienus.

Favorītiem sekmējās arī citās astotdaļfināla sērijās. Detroitas "Red Wings" savā laukumā ar 3:1 pārspēja Kalgari "Flames" un tagad ir vadībā ar 2-0. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva zviedrs Niklass Lidstrēms, soms Valteri Filpula un krievs Pāvels Dacjuks.

Vankūveras "Canucks" un Dalasas "Stars" komandu duelī jau otro reizi uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams pagarinājums. Šoreiz pietika tikai ar vienu, taču tāpat kā abu komandu pirmās spēles papildlaikā, arī šoreiz veiksmīgāki izrādījās "Canucks" hokejisti.

Pagarinājuma astotajā minūtē uzvaras vārtus guva Teilors Paijets, un sērijā ar 2-1 vadībā tagad ir "Canucks".

Visbeidzot Otavas "Senators" izbraukumā ar 4:2 pārspēja Pitsburgas "Penguins" un tāpat visā sērijā tagad ir priekšā ar 2-1. Zviedrs Daniels Alfredsons uzvarētāju labā guva divus vārtus, bet zaudētājiem ar vienu precīzu metienu un rezultatīvu piespēli izcēlās Sidnijs Krosbijs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu