Esiet pazīstami - jūsu treneris Trajkovičs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīriešu basketbola nacionālās komandas galvenais treneris Nenads Trajkovičs ir sagatavojis grafiku sarunām ar valstsvienības kandidātiem un jau šodien sācis pārrunas ar atsevišķiem spēlētājiem.

Līdz 21. martam Latvijas valstsvienības jaunais vadītājs ir plānojis tikties ar visiem Latvijā spēlējošajiem komandas kandidātiem (Sandi Valteru, Gati Jahoviču, Raiti Grafu, Sandi Buškevicu, Armandu Šķēli, Kasparu Bērziņu, Raimondu Vaikuli, Uvi Helmani, Aigaru Vītolu, Pāvelu Veselovu, Kasparu Ciprusu), kā arī ar bijušo nacionālās komandas galveno treneri Kārli Muižnieku.

No 22. līdz 28. martam Trajkovičs būs Maskavā, lai tiktos ar Kristapu Valteru. Viņš ne tikai paredzējis klātienē vērot kluba "Triumph" spēles (22. martā – pret Maskavas "Dinamo" un 27. martā – pret CSKA), bet arī apmeklēt treniņus, tikties ar pašu spēlētāju, kluba treneri un vadību.

30. martā izlases galvenais treneris dosies uz Itāliju, lai satiktu Kristapu Janičenoku, Jāni Blūmu un Jāni Porziņģi. Vizītes laikā viņš tiksies ar spēlētājiem un klubu vadību, kā arī apmeklēs klubu "Upim", "Eldo Napoli" un "Pistoria Carmatic" spēles un treniņus.

Aprīļa otrajā pusē Trajkovičs ir paredzējis doties arī pie Ivara Timermaņa Vācijā un, iespējams, arī pie Troja Ostlera Itālijā. Šiem braucieniem datumi vēl tiek precizēti.

"Vēlos personīgi iepazīties un uzaicināt uz valstsvienību visus Latvijas labākos basketbolistus, kā arī redzēt klātienē viņu spēles. Gribu uzsvērt, ka šie 17 uzvārdi plus vēl Andris Biedriņš nav galējais kandidātu saraksts. Turpināšu aktīvi sekot visu Latvijas labāko un perspektīvāko basketbolistu gaitām, un iespēja tikt izlasē ir arī citiem spēlētājiem, kuri rādīs augsta līmeņa basketbolu," pastāstīja Trajkovičs.

Serbu speciālistu Nenadu Trajkoviču par vīriešu basketbola nacionālās valstsvienības galveno treneri Latvijas Basketbola savienības valde apstiprināja šā gada 29. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu