Babkina iekļauta Eiropas U-20 čempionāta simboliskajā piecniekā (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Latvijas basketboliste Elīna Babkina svētdien tika iekļauta Eiropas U-20 sieviešu basketbola čempionāta vērtīgāko spēlētāju piecniekā.

Babkina aizvadītajā čempionātā kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, vidēji mačā gūstot 21,8 punktus. Tāpat latviete izpildīja 5,1 rezultatīvu piespēli, šajā statistikas rādītājā ieņemot otro vietu.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju kļuva spāniete Alva Torensa, kura šogad Eiropas čempionātā bija arī viena no Spānijas pieaugušo valstsvienības līderēm, bet simboliskajā piecniekā tika iekļautas arī francūziete Melānija Plasta, Nadežda Grišajeva no Krievijas un lietuviete Gintare Pertonīte.

Babkina turnīrā realizēja 42 no 47 soda metieniem, kas šajā statistikas rādītājā ļāva ieņemt piekto vietu. Septīto vietu Babkina ieņēma pārtverto bumbu rādītājā ar 2,4 pārtvertajām piespēlēm mačā, bet vidēji 4,0 pieļautās kļūdas viņai šajā rādītājā deva astoto pozīciju.

Līga Šurkusa vidēji mačā bloķēja 1,1 pretinieku metienu, šajā rādītājā ierindojoties septītajā vietā, bet Babkinas vidēji spēlētā 33,1 minūte viņu ierindoja septītajā vietā šajā statistikas rādītājā.

Čempionāta finālmačā Francija, kura pusfinālā pieveica Latviju, ar 74:52 pārspēja Spānijas valstsvienību. Jau ziņots, ka Latvija čempionātā ieņēma trešo vietu, izšķirīgajā mačā ar 78:75 pārspējot Krievijas valstsvienību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu